Sunday, 10 July 2011

postheadericon Bersih 2.0 | Hangat Diperkatakan Di Seluruh Dunia. Jom Tengok Video Ini...

Berkenaan dengan post pada kali ini nak sentuh sikit pasal isu perhimpunan bersih ni. Dah 2 hari berlalu selepas perhimpunan bersih 2.0. Kalau buka tv tengok berita, mesti tidak terlepas pasal perhimpunan bersih 2.0 ini. Hari ini buka youtube, mula-mula nak cari video lagu. Sambil menyelam, minum air. Alang-alang dan buka youtube, cuba search video berkenaan dengan Bersih 2.0. Banyak juga keluar result search mengenai perhimpunan bersih 2.0.

Jom kita tengok sebentar video ini...

Monday, 4 July 2011

postheadericon Freemason 13. Propaganda Yahudi Terhadap Umat Islam

Kalau kita perasan, sebenarnya di sekeliling kita terdapat banyak unsur-unsur freemason. Dan terdapat pelbagai pendapat mengenai kewujudan freemason di Malaysia. Ada yang mempercayainya dan ada yang sebaliknya. Walauapapun semuanya terserah kepada individu masing-masing untuk menilainya.

Seperti yang diterangkan mengenai freemason 13 pada artikel yang lepas, nombor 13 adalah merupakan salah satu lambang mason yang sinonim dengan yahudi. Bila ternampak nombor 13 sahaja di mana-mana lambang atau logo, terus kita ingat ianya terdapat usur-unsur freemason. Tapi tahukah anda bahawa ini adalah salah satu propaganda yahudi hendak  menakutkan umat Islam.

Saturday, 2 July 2011

postheadericon Revolusi 13 dan Freemason 13. Adakah ini satu kebetulan???

Milo suam, milo ais dengan milo panas, mana satu yang anda suka???  Apa kena mengena milo dengan tajuk artikel ini??? Hah, saya rasa kebanyakan orang sudah pun membaca blog milosuam yang agak terkenal di kalangan blogger-blogger dan rakyat malaysia. Saya juga merupakan pembaca setia blog ini.

Artikel ini agak panjang tapi saya dah ringkaskan sebaik mungkin. Tanpa berlengah lagi saya ingin menyentuh satu perkara mengenai freemason. Apa yang anda tahu berkenaan degan freemason atau nama lainnya illuminati.

Freemason adalah organisasi Yahudi Antarabangsa, sekaligus merupakan gerakan rahsia paling besar dan paling berpengaruh di seluruh dunia. Freemason terdiri dari dua kata yang di satukan. Free ertinya bebas atau merdeka, sedangkan Mason adalah juru bangun atau pembangun.
Tujuan akhir dari gerakan Freemason ini adalah membangun kembali cita-cita khayalan mereka, yakni mendirikan Haikal Sulaiman atau Solomon Temple.

Kalau nak tahu freemason dengan lebih lanjut, bolehlah google kat internet. Banyak artikel tentang freemason dekat internet. Kat bawah ini saya sediakan beberapa link mengenai freemason.
1. http://tukangkarut.com/blog/trivia/freemason-di-malaysia-bahagian-1.html
2. http://tukangkarut.com/blog/trivia/freemason-bahagian-2.html
3. http://fakta-terbaru.blogspot.com/2011/04/illuminatifreemason-signature.html
4. http://komuniti.iluvislam.com/topic/7217-apa-itu-freemason/



Selain itu freemason terkenal dengan nombor 13. Banyak rahsia di sebalik no 13 ini. Anda juga boleh google freemason 13 kat internet. Nombor 13 ini selalu muncul dalam simbol-simbol mason. Cuba check link ini. ( http://fakta-terbaru.blogspot.com/2011/04/illuminatifreemason-signature.html )

Dibawah ini adalah salah satu gambar berkaitan dengan nombor 13 ini...


 Cuba anda bukan blog milosuam
Anda akan perasan gambar ini... Logo yang tertera nombor 13

Translate

Ditaja Khas Oleh :

Followers



Powered by Blogger.